torstai 30. kesäkuuta 2016

Pieniä mutkia matkassa

Hääsuunnittelut on menneet pääosin hyvin, 
mitä nyt pieniä vastoinkäymisiä on tullut.
Noh, nyt on yhden niistä vuoro.

Sulhasen äiti ei tule häihin. 

Syitä on monia, ei siis mitään riitoja tai muita,
mutta terveydelllinen tila ei salli häihin osallistumista.

Tämä tuli ilmi ihan vasta ja 
olemme olleet kyllä todella surullisia asiasta.

Olen yrittänyt keksiä ratkaisua tähän asiaan,
ja ehkä tilaan sitten hääkakun pienoiskoossa,
otan hääkuvat mukaan ja juhlimme hänen kanssaan myöhemmin.

Onko teillä tullut yllättäviä tilanteita vastaan hääsuunnittelun kannalta?6 kommenttia:

 1. Voi kun kurja tilanne :( Mutta kuullostaa kyllä hyvältä suunnitelmalta tuo pieni hääkakku ja kuvien kera sitten hänen kanssa juhlistamaan myöhemmin :) Meillä ei ole tullut vastaan yllättäviä tilanteita - ainakaan vielä. Ehkä yksi vastoinkäyminen oli se, että emme saaneetkaan vihkijää juhlapaikalle, mutta nyt kun suunnitelmat on sen osalta laitettu uusiksi ei se enää haittaa!

  VastaaPoista
 2. Juu, nyt on kyllä tullut ihan tarpeeks yllättäviä tilanteita vastaan... Pitopalvelu meni konkurssiin ja uusi toimija yrittää huijata meiltä varausmaksun. Joudumme siis ilmeisesti etsimään uuden juhlapaikan 2 kk ennen häitä! En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!!! Tuo nyt ois ihan hirveää! Jos tarvitte uutta juhlapaikkaa, kysy Tapiolan Satakielisalia, sinne saa viedä omat juomat ja se on tosi näyttävä paikka itsessäänkin. Tsemppiä hurjasti!

   Poista
  2. Tänään just etsin blogistasi tuon juhlatilan nimen (muistin, että teillä on tosi kivannäköinen tila varattuna) ja soitin heille, mutta valitettavasti kyseinen viikonloppu oli jo varattu. Mutta saimme alustavan varauksen Villa Jyränköön eli häitä ei ainakaan vielä jouduta perumaan.;)

   Poista
  3. No voi harmi, että Satakielisali oli varattuna jo. Mutta onneksi saitte alustavan varauksen kuitenkin, häät voi pitää vaikka puutarhassa (niinku mekin viralliset häät), jos siltä tuntuu :D

   Poista