lauantai 16. tammikuuta 2016

Ystäväjuhlat

Menemme tosiaan naimisiin 6.8. Ahlaisissa suvun kesken,
mutta aiomme pitää juhlat ystävillemme pääkaupunkiseudulla.

Olenkin viime viikkoina kilpailuttanut juhlapaikkoja 
ja syyskuulle tuntuisi löytyvän yllättävän paljon vapaita aikoja. 
Toiset juhlat olisivat siis syyskuussa, joku lauantai.

Meillä on muutama tosi kiva paikka hollilla
ja haluaisinkin mennä katsomaan yhtä paikkaa ensi viikolla.

Ajatuksena on pitää kuitenkin pukujuhlat,
eli miehet pukeutuisivat pukuun ja
naiset juhlavaan asuun, mekkoon
tai mihin haluavat.

Tarkoitus on tarjota vieraille juhlava illallinen,
nauttia toistemme seurasta ja halutessaan
jatkaa vielä kaupungin yöhön juhlimaan.

Pidättekö te kavereille erikseen juhlia?
Mitä mieltä olette kaverijuhlista?


4 kommenttia:

 1. Minusta kaverijuhlat erikseen on oikein hyvä idea! Mietin myös itse, pitäisimmekö erikseen kahvittelun vanhemmille ja isovanhemmille (ja mahdollisesti muille sukulaisille) ja kutsuisimme kaverit puutarhajuhliin, mutta emme ole vielä päättäneet mitään. Itse rakastan juhlien järjestämistä, joten sinun tilanteessa järkkäisin ilman muuta juhlat vielä kavereille erikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on viralliset jutut sitten sukulaisten kesken ja ystävien kanssa voitais pitää tosiaan rennot illallisjuhlat ja nauttia seurasta ilman hääpäivän häslinkiä. :) Minäkin rakastan juhlien järkkäämistä, mutta luulen, että häiden jälkeen olisin niin poikki, että ottaisin koko paketin vain valmiina ystäville ;)

   Poista
 2. Meillä ne itse hääjuhlat on aika pitkälle juuri sellaset kaverijuhlat. Mulla ainakin on tosi pieni suku ja koko juhla ei oo kauheen "virallinen", eli kaikki turha pönötys jätetään joka tapauksessa pois. Rennot ja lämpimät juhlat on muutenkin meidän motto tässä asiassa, niin tuntuis turhalta pitää kahdet bileet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pääjuhlat rennot ja pienet, meillä ei mahdu siis enempää juhlijoita meidän juhlapaikalle. :) Ei tuu mitään erikoista ohjelmaa, vaan enemmänkin rentoa yhdessäoloa. Oon sanonutkin, että meidän juhlat on hyvät puutarhabileet, joissa jotkut vaan sattu menemään naimisiin ;) Kahdet bileet meille tulee tosiaan siksi, että juhlapaikka ei vedä paljoa porukkaa eikä 80 vieraan yhteishäät oo meidän juttu, halutaan keskustella ja vaihtaa kuulumisia kaikkien vieraiden kanssa!

   Poista