tiistai 8. syyskuuta 2015

Sormusetsintää

Sormuksen etsiminen on aika hankalaa puuhaa.
Ensimmäisenä sinulla on visio sormuksesta, 
jonka haluat hääpäivänä pujottaa sormeen ja toisena päivänä sitten ei. 
Mulla oli aluksi visio, että mun sormus on paksu valkokultainen sormus, 
jossa on vinosti timantteja viivan lailla. 

Toisena oli visio, että mun sormus on kapea valkokultainen rivitimanttisormus. 
Ajatus on edelleen tuossa kapeassa rivitimanttisormuksessa ja 
yhden tilasinkin jo sovitukseen mut ei se sitten ollutkaan Se Oikea. 
Harmi vain, se näytti ihan liian blingiltä minulle. 

Nyt en yhtään tiedä millaisen sormuksen sitten haluan. 
Hetken jo pohdin, että jos teettäisinkin vanhempieni sormuksista 
minulle uuden sormuksen, mutta ne ovat keltakultaiset. 
Tätä täytyy pohtia ja sovitella.

Onko teillä mulla ollut ongelmia sormuksen kanssa?


Kuvat pinterest

6 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin Malmin Korupajaan, siellä katoaa kaikki sormushuolet. Suosittelen lämpimästi ammattilaisella teettämistä, jos on epävarmuutta sen kanssa mitä haluaa. Ammattilainen osaa kertoa mitä kannattaa/ei kannata/voi tehdä ja mitä kaikkea voikaan onnistua tekemän. Itselle ammattilaisen taito toi viimeisen varmuuden siihen mitä sormukselta haluan. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullut niin paljon kehuja Malmin Korupajasta et mun pitää kyllä mennä sinne! Musta tuntuu, ettei mulla mitään muuta ookkaan ku epävarmuutta sormuksesta. Turhauttavaa. Kiitos vinkistä, taidan mennä ensi viikolla käymään Malmin Korupajalla!

   Poista
 2. Mulla ei ollut ongelmaa. Mun vihkisormusmalli on varma jo ennen kosintaa. Vastaavaa ei suomesta valmiina löytynyt, joten teetin omani Widemarkilla. Toi sun ylempi rivisormus on kaunis, ihanan siro, noinkohan ne suomessa edes suostuisi tekemään vastaavia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun sormukset on tosi kauniita, ja ihan sun tyylille sopivia! Voi, kun mullakin olis joku selkeä tyyli minkä haluan, mutta meen vaan enemmän sekaisin kaikista vaihtoehdoista! Tuon ylemmän rivisormuksen löysin Pinterestistä, se on aika lähelle sitä mitä hain. Tilasin sovitukseen tuosta hieman leveämmän sormuksen ja mietin onko se liian leveä ja blingi mulle, niin myyjä vastasi sen olevan jo todella kapea..

   Poista
 3. Täällä myös sormus aiheuttaa päänvaivaa, onneksi on vielä aikaa. Oma kihlani on valkokultainen jossa timantteja rivissä, tosin ei koko matkalta. Vihkiksi haluan luultavasti valkokultaisen sormuksen jossa on yksi isompi timantti. Ongelmana vaan se että sen pitäisi asettua kauniisti kihlasormuksen kanssa.. Noh ei auta muuta kuin käydä katselemassa ja mallailemassa mikä voisi sopia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on valkokultainen flakkamallin kihlasormus, oiskohan 3mm paksuinen. Siitä tykkään, kun se on tavis ja siihen on helppo yhdistää, mä en ole ikinä ollut kauhean koruihminen. Mäkin oon nyt miettinyt, että pitäiskö kokeilla sellaista missä on vaan yksi timantti keskellä.. hmm.. täytyy vaan kokeilla, sillähän sen tietää! Onnea sormuksen metsästykseen!

   Poista