lauantai 14. maaliskuuta 2015

Käytetyssä hääpuvussa alttarille?

Otsikossahan se jo tulikin, nyt puhutaan hääpuvuista!
Kuinka moni teistä menee naimisiin käytetyssä hääpuvussa?
Miksi valitsitte käytetyn? Miksi valitsitte uuden?

Minä aion ostaa käytetyn hääpuvun. En ole edes harkinnut uuden ostoa. 
Enkä todennäköisesti harkitsekaan. Miksi?

Minulle on kunnia kantaa hääpukua, joka on ollut jo toisella morsiamella. 
Sehän kertoo siitä, että joku toinenkin on rakastunut pukuun ja 
viettänyt siinä elämänsä tärkeimmän päivän. 
Sillä on tarina ja sen kanssa on koettu ilon ja rakkauden hetkiä.

Mitä mieltä te olette käytetyistä hääpuvuista?


Kuvat pixabay

8 kommenttia:

 1. Minä olen myöskin ajatellut, että haluaisin käytetyn puvun. Lähinnä ehkä kustannussyistä :) Mutta voin kyllä yhtyä noihin sinunkin perusteluihin. Plus onhan siinä se ekologisuuskin. Sitten voi omien häiden jälkeen laittaa taas puvun kiertoon (mikäli se on vielä myyntikunnossa :D). Ja nykyään tuntuu olevan noita käytettyjä mekkoja myynnissä vaikka ja missä. Nimim. Kuulun varmaan kaikkiin facebookissa oleviin hääkirppiksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti myös kustannussyyt vaikuttaa, en oo valmis sijoittamaan tuhatta euroa yhden päivän mekkoon. Ekologisuus on myös yksi hyvä valtti! Ja myöskin jälleenmyynti. Hyvä lista sulla kuule, nuo on tosi hyviä ajatuksia. Mäkin kuulun kolmeen hääkirppisryhmään, häät kuviksi -ryhmään, häät 2016 -ryhmään ja kaasoilua 2015 -ryhmään :D

   Poista
 2. Mä ostin viime kesänä Facebookin hääkirppikseltä puvun. Suurimpana syynä se, että käytettyjä pukuja saa edulliseen hintaan (: Lisäksi käytetyt puvut on usein käytetty pesulassa yhden päivän käytön jälkeen, joten periaatteessa ne on ihan kuin uusia! Ja pienet käytön jäljet esim. helmoissa ei edes näy mihinkään. Ajatuksena myydä oma puku vielä eteenpäin omien häiden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, mäkin toivoisin löytäväni puvun hääkirppikseltä. Tai sitte lovebirdsistä Helsingistä. Oon ihan samaa mieltä sun kans, että ne on ihan niinku uusia pukuja pesetyksen jälkeen!

   Poista
 3. Mäkin olisin voinut ihan hyvin ostaa käytetyn, jos joku muu olisi ollut yhtä hullu ja halunnut sen jo aiemmin mustana. Tiedän jonkun Turkulaisen menneen naimisiin samassa puvussa mustana, mutta en kyllä ole koskaan nähnyt sitä myynnissä missään. Lisäksi se oli mulle väärä koko. Ja no, sain puvun hnekilökunta-alennuksella, eli maksoin siitä sen verta vähän, ettei harmita ollenkaan. Mä en usko myyväni omaa pukuani, vaan teen siitä todennäköisesti jatkokäyttöön soveltuvan vaatteen tai sitten jätän ihan vaan muistoksi. katsotaan sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no sulla onkin vähän haastavampi ollu se löytäminen. Valkoisia hääpukuja on kuitenki niiiiiin paljon enemmän kuin mustia!

   Hyvä idea tuo jatkokäyttö!

   Poista
 4. Tosi kiva blogi sulla, miellyttävä lukea. :) Ja puutarhahäät kuulostaa ihanalta!

  Itsekin olen ajatellut ostavani käytetyn puvun. Ostan paljon vaatteistani käytettynä, joten aika luonnollisena valintana tulee se ettei marssi heti kauppaan etsimään uutta. Lisäksi pitsipuvut (laadukkaat sellaiset) maksavat reippaasti, joten tällä tavalla puku ei kaada budjettia. Lisäksi aion ostaa sormukseni käytettynä, jos vain toivottavasti löydän sopivan.

  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, kiitos! Teksti on se mihin yritän panostaa, tosin se johtuu osittain tästä ammatistakin. Teen toimittajan töitä sivutyönä.

   Mulla on myös pitsipuku haaveissa, menen sunnuntaina sovittamaan käytettyä tosi kaunista A-linjaista pitsipukua, jonka hinta on 250€, eli ei kovin paljon. Kaupassa saisin samasta pulittaa lähemmäs 1000€, joten toivotaan, että puku on sopiva.

   Oon haaveillut, että käyttäisin äidin & isän vanhoja sormuksia omana vihkisormuksina (ovat jo eronneet), mutta mulle ei vaan sovi keltakullan väri. :/

   Poista