sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Erilainen häämarssi?

Vihkitilaisuuteen pitäisi valita kaksi häämarssia, 
toinen sisälle kirkkoon tultaessa ja toinen sieltä poistuttaessa. 
Oon kuunnellut häämarsseja ja todennut, 
että suurin osa on mun mielestä kauhean surullisia. 

Haluaisin häämarssiksi jonkun ihan omavalintaisen kappaleen,
mutta en tiedä miten kanttori siihen suhtautuu. Tai pappi.

Itse voisin ottaa tuon alimmaisen Twilightissa kuullun kappaleen häämarssiksi!

Mikä on teidän häämarssinne?


3 kommenttia:

 1. Noista vaihtoehdoista kyllä todellakin tuo Twilight musiikki kuulosti ihanan herkälle, sopi blogista huokuvaan tyyliin.
  Itse olen välillä vähän leikitellyt ajatuksella musiikista (en ole suuri musiikki ihminen, hyvä kun radiota edes kuuntelen), ja tällä hetkellä olen ihan hurmiossa Phill Collinsin On my way kappaleeseen. Se on varmaan kaikkein epäperinteisin kappale, mutta kun sen kuulin sivukorvalla, niin näin samantien mielikuvan hääseremoniasta ja kulusta kohti sulhoa, jota en ehkä ole siinä kohtaa nähnyt sitten edellisen illan ja jonka kanssa haluan viettää tämän matkan loppuun asti. Eli jos minulta kysytään, niin ei kangistuta kaavoihin, vaan napataan se omaan tyyliin sopiva kappale! (ja ehkä hyväksytetään tulevalla miehellä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena olis saada nimenomaan joku herkkä ja kaunis kappale. Oon nyt päivittäin kotona kuunnellut tuota kappaletta ja pohtinut et oisko tää hyvä. Tietysti ongelmana on se, että suostuuko kanttori sellaista soittamaan :)

   Kuulostaa ihanalta tuo sun kappale! Oot ihan oikeassa, pitää valita just omaan tyyliin sopivat asiat, edes hääpäivänä!

   Poista
 2. Uusi häämarssi "Tiara ja frakki" tarjoaa juhlavan, mutta erilaisen urkumarssin uutta pelkäämättömille hääpareille. Marssi sisältää kaksi erilaista osaa ja siitä voidaan soittaa pidempi ja lyhyempi versio tarpeen mukaan. Marssi leikittelee tiaran ja frakin vuoropuhelulla, kunnes nämä kohtaavt juhlallisesti alttarilla kappaleen lopussa. Uusi häämarssi tarjoaa mahdollisuuden persoonalliseen vihkimiseen "oman" häämarssin tahdissa.
  https://youtu.be/ULsV0QQNvc8

  VastaaPoista